NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA MUP-a

REPUBLIKE HRVATSKE

VIP NOVI POBOLŠANI UVJETI ZA ČLANOVE, OBAVIJEST

31.05.2015

Broj: 511-R/35-2014.

ZAGREB, 31. srpnja 2014. godine

 

-ČLANOVIMA NSD MUP-a

POVJERENICIMA

SVIMA -

 

 

VIPnet — OBAVIJEST

 

Tijekom srpnja mjeseca smo vas izvijestili o stavu VIP-a vezanom za postojeće ugovore u našoj poslovnoj mreži.

Na linije u okviru VPN-a NSD MUP-a koje su aktivne i koje imaju ugovornu obvezu neće se plaćati naknada za pristup mreži sve do trenutka dok korisnik sam ne odluči produljiti ugovornu obvezu. To bi zapravo značilo da pojedini korisnici koji su zadovoljni i nemaju potrebe uzimati novi aparat mogu biti u mreži i ne plaćati novi namet u iznosu od 10,00 kuna (8 kn + PDV).

Nadalje, temeljem upravo potpisanog dodatka ugovoru između našeg sindikata i VIPnet-a ugovorene su i dodatne pogodnosti.

Na tarife Bez limita 111, 222, 444 i 669 dosadašnji popust od 50% povećava se na 60%. Isto tako na Opciju uspostava poziva se dodjeljuje popust od 100% tako da će navedena Opcija biti uključena na sve linije. Znači da se na pozive prema Vip i ostalim mobilnim korisnicima i fiksnoj telefoniji u Hrvatskoj ubuduće neće plaćati uspostava poziva u iznosu od 0,29 kn po pozivu.

Kao dodatna pogodnost uz tarifni model moguće je aktivirati Opciju sve mreže sa popustom od 20% (cijena opcije s popustom je 80,00 kuna uključujući PDV).

Za podatkovne tarifne modele VIP mobilni Internet S, M i L korisnicima će ubuduće biti odobravan popust od 50%na mjesečnu naknadu (prijenos podataka do 1 GB, 5 GB i 15GB po punoj brzini) te 60% popusta na Vip mobilni internet XL(prijenos podataka do 30 GB po punoj brzini).Nakon potrošenih MB brzina pada na 64 Kb/s, podaci se i dalje mogu prenositi bez dodatne naplate).

Ove odredbe ugovora će stupiti na snagu od 1. kolovoza 2014. godine te ćemo tijekom kolovoza za sve korisnike poslati obavijest na obračun plaća o novom iznosu koji treba ustezati, na sreću sada manjem.

S poštovanjem,

PREDSJEDNIK

ZDRAVKO LONČAR

PRILOG: RASPIS iCJENIK