NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA MUP-a

REPUBLIKE HRVATSKE

POLICIJSKI ZATVORENI DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND

29.05.2018

Broj: 511-R/029-2018.

ZAGREB, 29. svibnja 2018. godine

 

                                                                                                                ČLANOVIMA NSD MUP-a

                                                                                                            POVJERENICIMA NSD MUP-a

                                                                                                                               -SVIMA-

 

 

Poštovani,

 

 

svjesni činjenice da prilikom odlaska u mirovinu velikoj  većina državnih službenika i namještenika,  uključujući i policijske službenike,  koja nema osigurane dodatne izvore financiranja, drastično padaju prihodi, započeli smo s projektom osnivanja zatvorenog dobrovoljnog mirovinskog fonda.

 

NSD MUP-a je nakon nekoliko mjeseci intenzivnih aktivnosti uspio ispregovarati i ostvariti cilj da svom članstvu omogući posebne pogodnosti štednje u III. mirovinskom stupu čime širom otvara vrata u svijet privatne štednje uz državne poticaje i solidne prinose fonda.

 

Dana 22.05.2018. Hanfa je odobrila osnivanje i upravljanje Policijskim zatvorenim dobrovoljnim mirovinskim  fondom pri Erste d.o.o. kao i Statut i Prospekt fonda. Ovo je prilika da svaki član sindikata za sebe i članove svoje obitelji dobrovoljno štedi i ublaži ili potpuno otkloni vrlo izvjestan pad primanja u mirovini.

 

NSDMUP će u sljedećih nekoliko mjeseci odraditi kampanju s ciljem upoznavanja članstva s posebnostima i prilikom koja se pruža te započeti sa prikupljanjem članstva u POLICIJSKI ZDMF koji započinje sa radom odmah. Bez obzira na činjenicu što je u nazivu istaknuta riječ  „policijski“ u fondu će štednja biti omogućena svim članovima sindikata

 

Veseli nas prilika da ćemo uskoro obići sve policijske uprave i postaje, ali i sve druge ustrojstvene jedinice u kojima se pojavi interes članova sindikata za upoznavanjem s ovim projektom jer držimo da je ovo dobar način da se  vitalan životni izazov riješi  vlastitim snagama i zajedništvom.

 

 

S poštovanjem,

 

 

        PREDSJEDNIK NSD MUP-a

 

 

                   Zdravko Lončar