NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA MUP-a

REPUBLIKE HRVATSKE

ZAMJENA ČLANSKIH ISKAZNICA

02.05.2018

Broj: 511-R/020-2018.

ZAGREB,  2. svibnja  2018. godine

 

 

                                                                                           - ČLANOVIMA SINDIKATA -

                                                                                     - SINDIKALNIM POVJERENICIMA -

 

 

Poštovani članovi i povjerenici,

 

 

Središnji odbor NSD MUP-a je krajem prošle godine donio odluku o zamjeni svih članskih  iskaznica  zbog njihove  dotrajalosti i osvježenja dizajna.

U ovom trenutku smo u mogućnosti započeti s tiskom članskih iskaznica.

 

Obzirom da je dio povjernika bio za  tiskanje iskaznica s fotografijom, a dio se priklonio idejnom rješenje bez fotografije, u konačnici je odlučeno da se članovima koji to žele,  omogući izrada  iskaznice s fotografijom.

 

U narednih deset dana,  računajući od danas,  svi koji to žele mogu učitati svoju  fotografiju preko naše web stranice putem aplikacije Poslovi s Članstvom, Stanje KUP-a, Osobni podaci, osobna slika ili direktno preko ovog linka:

 

 https://www.nsdmup-a.hr/nsdmupweb

 

Kako biste to mogli učiniti morate imati  jedinstveni kod, a ukoliko ga nemate možete ga dobiti kod svog glavnog županijskog  povjerenika.

 

Što se tiče fotografije bitno je da vjerno predstavlja vaš izgled, dimenzija kao za osobnu iskaznicu 45x35 mm minimalne  rezolucije 300 dpi.

 

Ukoliko se sami slikate mobitelom ili drugom tehnikom  veličina fotografije  bi trebala biti 400x500 pixela minimalna rezolucija 300 dpi. Preporuka je  slikati se ispred bijele pozadine, a prije samog učitavanja provjerite kvalitetu fotografije i ukoliko ste zadovoljni učitajte ju.

 

Molimo da se držite predviđenog roka, jer nakon njegovog isteka počet ćemo s tiskom i mogućnost naknadnih intervencija svedena je na minimum.

 

S poštovanjem,

 

 PREDSJEDNIK 

 

     Zdravko Lončar