NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA MUP-a

REPUBLIKE HRVATSKE

PONUDA STANOVA PREKO NSD MUP-a

30.05.2015

Poštovane kolegice i kolege,

 

obavještavamo Vas da smo odlučili pustiti u prodaju stanove koje je izgradila Braniteljska zadruga „Dom više“. Stanovi se nalaze u ulici Lektrščica 15, gornja Dubrava.

 

Radi se o stambenom objektu ugodnog stanovanja sa četiri stambene jedinice do maksimalno 85 m /2 neto korisne prodajne površine stambenog prostora (trosobni stanovi) svaki stan ima garažu i parkirno mjesto.

 

Ovim putem vas obavještavamo da smo odlučili pustiti u prodaju stanove koje je izgradila Braniteljska zadruga „Dom više“.

 

Zgrada je zidana termo blokom i ima energetski certifikat klase B što je u zelenoj zoni i garancija je nižih troškova grijanja i hlađenja. U stanovima je plinsko etažno grijanje i svaka stambena jedinica je neovisna od druge, a svaki stan ima svoje brojilo za vodu. Također je izvršeno etažiranje i stanovi su spremni za otkup putem stambenih kredita poslovnih banaka.

 

Stanovi se prodaju po cijeni od 1250 € po metru kvadratnom, u cijenu uključen PDV-e, a važna napomena je da se navedeni stanovi mogu kupiti putem programa APN plus više vidjeti na www.apn.hr

 

Svi zainteresirani mogu se najaviti i pogledati stanove, također oni koji se odluče kandirati za kupnju stanova dužni su podnijeti zahtjev i priložiti dokumentaciju temeljem koje se kreiraju bodovne liste temeljem pravilnika o pravu prvokupa.

Pravilnik možete skinuti na ovom linku www.nsdmup-a.hr www.bz-domvise.hr/images/Pravilnici/Pravilnik%20o%20prvokupu_20110616114641.pdf

 

Ponude se primaju do zaključno 16. 03. 2015 godine, a ukoliko ne bude interesa za kupnju stanova isti će se ponuditi vanjskim kupcima pod drukčijim uvjetima.

 

Više informacija možete dobiti u NSD MUP-a, također u sindikatu se možete najaviti za razgledanje.

 

S poštovanjem,

 

Predsjednik NSD MUP-a

Zdravko Lončar

LETAK

RASPIS