NEZAVISNI SINDIKAT DJELATNIKA MUP-a

REPUBLIKE HRVATSKE

POSREDOVANJE U POTROŠAČKOM KREDITIRANJU

30.05.2015

 

Broj: 511-R/6-2015.

Zagreb, 10. ožujka 2015. godine

 

 

ČLANOVIMA SINDIKATA

POVJERENICIMA NSD MUP-a

SVIMA

 

 

 

POSREDOVANJE U POTROŠAČKOM KREDITIRANJU

 

 

Poštovani članovi,

 

u današnje vrijeme brojni građani se nalaze u situaciji da im treba bankovni kredit, uprkos tome što su često već prezaduženi, nemaju odgovarajuću kreditnu sposobnost ili ne znaju kako bi bolje organizirali svoje financije.

 

Svakodnevno nam se javljaju izvanredne situacije koje možemo riješiti samo na način da podignemo kredit, od kupnje automobila, stana, pa do refinanciranja postojećih kredita ili financiranja neke druge životne potrebe. Snalaženje u šarolikim ponudama banaka iziskuje osim puno vremena i vrlo dobro poznavanje svih, običnom čovjeku često nerazumljivih, bankarskih pojmova i odredbi ugovora o kreditiranju.

 

Zbog svega navedenoga, NSD MUP-a je dogovorio suradnju sa tvrtkom Empanda d.o.o., licenciranom za posredovanje u potrošačkom kreditiranju od strane Ministarstva financija.

 

Usluge posredovanja pružaju stručne osobe sa dugim iskustvom u financijama čiji je cilj pronaći svojim klijentima najpovoljniji novi kredit ili refinanciranje postojećeg kredita.

Inicijalno savjetovanje sa klijentima je besplatno. Dok je svakoj banci u interesu klijentu prodati svoj proizvod, posrednicima u potrošačkom kreditiranju je cilj pronaći najpovoljniji kredit za svog klijenta od palete proizvoda svih banaka na tržištu.

 

Kontakt osoba u tvrtci Empanda d.o.o. je Iva Rahimovski, kontakt telefon mobitel:

091 9833 335, e-mail: iva.rahimovski@gmail.com

 

Ured tvrtke je u Zagrebu, Šubićeva 20, II kat, radno vrijeme: 9-17 h.

 

 

S poštovanjem,

 

PREDSJEDNIK

Zdravko Lončar